Skupaj z Golovec trails »furamo Nebeško«!

Pri Continentalu nadaljujemo sodelovanje z lokalnimi skupnostmi pri urejanju športno-rekreativnih površin. Po uspešno izvedenih tekaških projektih v Tolminu in na Pagu (Hrvaška), smo skupaj z društvom Golovec Trails prispevali tudi svoj delček k novi gorsko-kolesarski/enduro progi v Ljubljani, ki je bila uradno odprta v sredini maja.

Po »Tolminki« in »Life on Mars«, je zdaj tu še »Nebeška«, ki je nastala na podlagi sodelovanja s Slovenskim kolesarskim mojstrom oz. podjetjem Proloco trade, ki je uradni uvoznik kolesarskih pnevmatik Continental za Slovenijo. Continental je med drugim od leta 2020 tudi uradna pnevmatika »najboljših enoslednic v mestu«, ki v Ljubljano privabljajo kolesarske navdušence iz bližnje in daljne okolice.

Golovec Trails so Nebeško, ki so opisali kot »zabaven flow trail«, pripravili v letu 2021, zanj pa je v 20 delovnih akcijah – v snegu in soncu – poskrbelo 41 članov društva, ki so skupaj opravili kar okrog tisoč prostovoljskih ur.

Ob vsem tem sta v sodelovanju z znanim kolesarjem in vloggerjem Kristjanom Vrečkom nastala tudi dva zabavno-poučna videa, ki gledalcem poveste vse in še več o nastanku ter tudi končnem testu Nebeške proge.Foto: Anže Petkovšek, Mitja Sodja / Golovec Trails