Zastavite vprašanje Mateju Mohoriču in nekdanjemu zmagovalcu Dirke po Franciji

Sodelujte v pogovoru in zastavite vprašanje gostoma druge epizode, Mateju Mohoriču ali nekdanjemu zmagovalcu Toura! Izmed vseh vprašanj bomo 5 oseb nagradili s kolesarskimi kapami Continental, na tri vaša najbolj zanimiva vprašanja pa bosta gosta tudi odgovorila.

Po tem, ko smo minuli teden prebili led video pogovorov pred prihajajočo kolesarsko dirko Po Franciji z direktorjem dirke Christianom Prudhommom, sta tokrat na vrsti dva odlična kolesarja, ki bosta gosta druge epizode v seriji Continentalovih pogovorov. In to sta slovenski kolesar Matej Mohorič, član moštva Bahrain Victorious, ter Oscar Pereiro, upokojeni španski as, zmagovalec Dirke po Franciji leta 2006. Zagotovo bomo izvedeli marsikaj zanimivega iz ozadja največje kolesarske dirke na svetu, saj je Mohorič na njej nastopil tako lani kot predlani, Pereiro pa kar šestkrat zapored.

V pogovoru lahko z vprašanji sodelujete tudi vi, dragi ljubitelji kolesarstva. Prek spodnjega obrazca, ki ga morate izpolniti, lahko vprašanje Mohoriču in Pereiri zastavite tudi vi!

Continental bo imel za vas tudi tokrat lepe nagrade – kolesarske kape – zatorej… vabljeni k sodelovanju!


Nagradna igra je končana, svoja vprašanja ste lahko zastavljali do 10.5. do 11:59.

Izbrana vprašanja oz. izžrebani nagrajenci, ki prejmejo kolesarsko kapo Continental, so:
1) Andreja Švab
2) Petra Hudmal
3) Vasja Jerčič
4) Janja Podbregar
5) Franc Lekše

Na katera tri vprašanja sta odgovorila Matej Mohorič in Oscar Pereiro, si lahko ogledate v video intervjuju!