Postavite vprašanje prvemu človeku Dirke po Franciji!

Sodelujte v pogovoru in zastavite vprašanje direktorju Dirke po Franciji! Izmed vseh vprašanj bomo 5 oseb nagradili s kolesarskimi kapami Continental-Tour de France, na tri vaša najbolj zanimiva vprašanja pa bo Prudhomme tudi odgovoril.

Če ste ljubitelj kolesarstva, če imate radi največje športne dogodke po svetu, če vam kdaj srce hitreje bije, ko na slovitih kolesarskih dirkah v ospredju pedala vrtijo največji slovenski asi kot so Primož Roglič, Tadej Pogačar in Matej Mohorič… potem skorajda ne smete manjkati ob prihajajoči seriji video pogovorov z nekaterimi največjimi imena iz sveta kolesarstva. Ne bo vam žal, bržčas od druženja s Continentalom ne boste odšli praznih rok.

Continental je že nekaj let uradni partner slovitega Toura, Dirke po Franciji, ki v zadnjem času tudi v Sloveniji vzbuja ogromno zanimanja. Zatorej za vas pripravljamo zanimivo serijo video pogovorov (vidcaste), v katerih boste lahko sodelovali tudi vi.

Kot prvi nam v goste prihaja prvi mož najbolj odmevne vsakoletne kolesarske dirke, direktor Dirke po Franciji Christian Prudhomme. V video pogovoru boste poleg vabljenih novinarjev z vprašanji lahko sodelovali tudi vi, dragi ljubitelji kolesarstva. Pogovor s 60-letnim nekdanjim novinarjem, ki je direktor dirke Po Franciji že več kot 14 let, bo objavljen v začetku maja.

V spodnji obrazec izpolnite manjkajoče podatke in zastavite vprašanje prvemu možu Tour de France. Vabljeni k sodelovanju!


Nagradna igra je končana, svoja vprašanja ste lahko zastavljali do 28.4. do 11:59.

Izbrana vprašanja oz. izžrebani nagrajenci, ki prejmejo kolesarsko kapo Continental, so:
1) Darinka Kotar
2) Bojan Jesenovec
3) Robert metličar
4) Neja Fazarinc
5) Marko Dreo

Na katera tri vprašanja je Christian Prudhomme, direktor Dirke po Franciji, odgovoril, izveste v video intervjuju!