Z zmago na Navidezni dirki do VIP ogleda Tour de France

26. Dirka po Sloveniji se prične 19. junija in z njo tudi Navidezna dirka – igra, v kateri se lahko preizkusite kot direktor moštva in osvojite glavno nagrado, VIP vstopnico za ogled Tour de France s plačanimi stroški letalskega prevoza in bivanja.

MMC je Navidezno dirko v prejšnjih letih že organiziral za Tour de France, letos pa so jo prvič omogočili še za Dirko po Sloveniji. V Navidezni dirki sodelujete z brezplačno registracijo na portalu MMC, prične pa se 19. junija s prvo etapo in se zaključi 23. junija s peto etapo Dirke po Sloveniji.

Vsak uporabnik bo oblikoval ekipo desetih kolesarjev, ki nastopajo na letošnji Dirki po Sloveniji, točkoval pa se bo vrstni red v cilju. S sestavljanjem ekip boste lahko pričeli 17. ali 18. junija, ko bodo uradno znani sodelujoči kolesarji in njihove številke.

V navidezni dirki lahko sodelujete tukaj.

Uporabniki se boste kot direktorji moštev borili za zmago in glavno nagrado – ogled zadnje etape letošnje kolesarske Dirke po Franciji v Parizu iz prve vrste s plačano letalsko karto iz Ljubljane in dvema nočitvama. Nagrajenec si bo ob hrani in pijači zadnjo etapo ogledal v VIP prostoru na Elizejskih poljanah ter po zaključku pozdravil kolesarje.

Sestavite zmagovalno ekipo kolesarjev in si priborite VIP ogled zadnje etape Tour de France!

Več o pravilih sodelovanja preberite na MMC.