Pregled in smernice za naprej

V letu, ki smo ga pustili za seboj, smo se ozrli v preteklost in naredili pregled dela in aktivnosti, ki smo jih opravili v sklopu Gripworlda.

V dokumentu lahko najdete izpostavljene najpomembnejše aktivnosti Continentala v Adria regiji, ki so se odvile v zadnjih letih. Izbrali smo najboljše prakse, izpostavili marketinške platforme, ki so bile nosilci posameznih dejanj in ključne aktivnosti na posameznih dogodkih. Bilo je lepo in zabavno, včasih tudi precej zahtevno. A nič lepega ne pride na lahek način.

Iskanje zanimivih zgodb in sodelovanj, v katerih bi se prepoznali, ni vedno lahka naloga, je pa ključno, da v partnerjih najdemo prave sogovornike in imamo možnost širiti sporočilo blagovne znamke.

Dokument, ki je v angleškem jeziku, si lahko ogledate TUKAJ.

Stojimo za tem, da imate najboljši oprijem. V avtu, na kolesu ali pa pri teku. Zato verjamemo v naše produkte in hkrati širimo zavest o tem, da je cesto potrebno deliti in biti pri tem pozoren na soudeležence ter spoštovati pravila.

V upanju, da smo vam skozi zbirko najbolj zanimivih aktivnosti predstavili naše delo v minulem obdobju, se bomo potrudili, da bo tudi prihodnjih pet let vsaj tako aktivnih in uspešnih!

Continental!

#ShareTheRoad #GetTheGrip #GetYourGrip