Nagradna igra: Oglej si finalno etapo na Tour de France

Continental v sodelovanju z radiem Val 202 v sklopu projekta Delimo si pot organizira tritedenski kviz, s katerim želi ozaveščati o pomembnosti sobivanja kolesarjev in avtomobilov na cestah. Glavna nagrada je ogled finalne etape Tour de France v Parizu.

S projektom Share the road oziroma Delimo si pot želimo poudariti pomen sobivanja v prometu in s tem vplivati na varnost kolesarjev in ostalih udeležencev na cesti. Sobivanje kolesarjev, ki so v prometu najbolj ranljivi udeleženci in voznikov drugih prevoznih sredstev na cesti je nujno za zagotavljanje varnosti, saj mora skrb zase in za sočloveka v prometnih okoliščinah postati primarna naloga vsakega udeleženca.

V sodelovanju z radiem Val 202 smo pripravili tritedenski kviz, ki je sestavljen iz treh etap in bo preizkušal znanje o cestno prometnih predpisih, ki zadevajo predvsem kolesarje, pa tudi ostale udeležence v prometu. Po koncu vsake etape kviza bomo izžrebali po enega zmagovalca, ki se bodo v nedeljo, 23. junija na zaključku Dirke po Sloveniji v Novem mestu, med seboj potegovali za glavno nagrado – ogled finalne etape Tour de France v Parizu.

Ne odlašaj in si s svojim znanjem pribori ogled finalne etape Tour de France v Parizu.