Continental partner dogodka L’Etape Slovenia by Tour de France

V Slovenijo naslednje leto prihaja kolesarski dogodek L’Etape Slovenia by Tour de France, ki je licenčni dogodek največje kolesarske dirke na svetu – Tour de France – in je namenjen rekreativnim kolesarjem. Continental, ki je eden glavnih partnerjev Toura, bo partner tudi rekreativnega dogodka L’Etape Slovenia by Tour in bo prvih 150 prijavljenih nagradil s prav posebno edicijo kolesarskih nogavic.
Foto: A.S.O. Pauline Ballet

Continental, ki v letošnjem letu praznuje častitljivo obletnico delovanja podjetja – 150 let –, že vrsto let sodeluje na Tour de France, kjer je eden izmed glavnih partnerjev dirke. Poleg tega, da je partner etapnih zmag (vsak zmagovalec etape dobi unikatno Continental »Stage winner« medaljo), s pnevmatikami opremlja tudi celotno karavano uradnih vozil ter nekatere kolesarske ekipe.

Continental bo svoje delovanje v kolesarstvu razširil tudi na dogodek L’Etape Slovenia by Tour de France, ki bo pravi kolesarski praznik na sončni strani Alp. Dogodek se bo odvil 3. in 4. septembra leta 2022 v Kranju, kjer bo start in cilj rekreativne dirke. V soboto (3. 9. 2022) bo dan namenjen najmlajšim kolesarskim navdušencem in družinam, glavna dirka pa bo potekala v nedeljo (4. 9. 2022), ko se bodo kolesarji podali na traso v dveh različnih razdaljah. Za slavo, prestiž in legendarne majice (od rumene in pikčaste do zelene) se bodo kolesarji podili na kraljevski etapi, ki bo dolga približno 135 km, in nekoliko krajši, z dolžino okoli 70 km.

Continental bo prvim 150 prijavljenim na L’Etape Slovenia podelil unikatne kolesarske nogavice. Pohitite in se prijavite TUKAJ.

Posebna edicija Continental – L’Etape Slovenia kolesarskih nogavic