Sodelujte v nagradni igri Continentala in osvojite noro nagrado:
obisk zadnje etape Dirke po Franciji na Azurni obali za dve osebi (VIP izkušnja)

Continental je že sedem let partner največje kolesarske dirke na svetu, Dirke po Franciji. Tokratni Tour bo še posebej atraktiven, saj cilj ne bo v Parizu, temveč na Azurni obali, natančneje v glamurozni Nici. A ne samo to! Zadnja etapa bo pravi spektakel, saj bo namesto klasične parade potekal srdit boj. Zadnje dejanje bo namreč kronometer s startom v Monaku in ciljem v središču Nice ter utegne odločati o končnem zmagovalcu, kjer upamo tudi na kakšnega od slovenskih kolesarskih šampionov.

Sodelovanje v nagradni igri velja ob nakupu:

 • seta (štirih) letnih, celoletnih ali zimskih pnevmatik za vse vrste osebnih in športno terenskih (SUV) vozil,
 • seta (štirih) letnih, celoletnih ali zimskih pnevmatik za lahka dostavna vozila (kombije),
 • para (dveh) kolesarskih pnevmatik (za cestno, gravel ali MTB kolo).

Akcija traja od 8. 4. do 18. 5. 2024, upošteva pa se nakup opravljen v obdobju med 1. 11. 2023 in 18. 5. 2024. Več podrobnosti v pogojih in pravilih sodelovanja.

Kako sodelujete?

Privoščite si nove letne, celoletne ali zimske pnevmatike Continental ali pa si privoščite nove kolesarske pnevmatike znamke Continental.

Izberite prodajno mesto, kjer ste pnevmatike kupili (registrirana prodajna mesta).

Izpolnite spodnji obrazec in naložite račun.

Sodelujete lahko tudi v primeru, da pnevmatik niste kupili. V tem primeru vas prosimo, da pokažete pripadnost blagovni znamki Continental na način, da naložite fotografijo vašega jeklenega konjička ali kolesa, ki je obut v pnevmatike Continental ter izpolnite podatke.

Obrazec

  Če ne morete naložiti datoteke, kliknite ikono  ⋮  in izberi "Odpri v brskalniku"

  Nagradna igra je končana

  Izžrebani nagrajenci bodo objavljeni v kratkem.

  Nagrajenci

  Glavna nagrada: obisk in ekskluzivna VIP izkušnja na zadnji etapi Dirke po Franciji za dve (2) osebi: Miha Drev

  Continental torba (10x): Doris Novak, Mitja Ivančič, Peter Antolin, Jana Zečevič, Jana Jakič, Mitja Lever, Sebastjan Gergorič, Boštjan Baraga, Metod Cvetko, Blaž Vidovič.

  Continental paket – bidon, kapa, t-shirt/majica (10x): Borut Siraj, Milan Merčun, Bruno Sedevcic, Ivan Čepin, Edi Nemšak, Nejc Krištofelc, Rok Sodnik, Ivan Kaše, Uroš Cizerle, Andrej Vucej.

  Continental majica (10x): Lucija Omladič, Blaž Praper, Peter Berden, Daniel Vrbanić, Maša Benedik, Jure Badovinac, Sonja Rakun, Martin Strelec, Marko Kmetič, Tinkara Pušnik.

  Nagradni sklad

  Continental je eden od glavnih partnerjev Dirke po Franciji in pomembno vpliva k varni in trajnostni prihodnosti Toura. Ob avtomobilskih pnevmatikah je podjetje znano tudi kot proizvajalec odličnih kolesarskih izdelkov in je poleg uradnih vozil na dirki tudi partner številnih profesionalnih kolesarskih ekip z najboljšimi kolesarji sveta.

  Med vsemi sodelujočimi, ki bodo zadostili pravilom in pogojem nagradne igre, bomo izžrebali nagrajence, ki prejmejo nagrade:

  1) glavna nagrada: obisk in ekskluzivna VIP izkušnja na zadnji etapi Dirke po Franciji za dve (2) osebi
  2) 10x Continental torba
  3) 10x Continental paket (bidon, kapa, t-shirt)
  4) 10x Continental majica

  Nakup Continental kolesarskih izdelkov z unovčenjem kode je možen samo prek spleta na www.grasca.si ali fizično v trgovini Grašca na naslovu Hladnikova ul. 11, 4294 Križe.