Ob nakupu avtomobilskih pnevmatik do 40 EUR za kolesarske izdelke

Continental že 150 let ponuja odličen oprijem ne glede na prevozno sredstvo, zato želimo našim kupcem v času kolesarskega poletja, ki ga zaznamuje Tour de France, omogočiti posebno ugodnost.   Ob nakupu štirih avtomobilskih pnevmatik Continental in izpolnitvi spodnjega obrazca boste na elektronski naslov prejeli kodo za nakup kolesarskih izdelkov blagovne znamke Continental v vrednosti 40 EUR.  Akcija velja ob nakupu:
 • letnih, celoletnih ali zimskih pnevmatik za vse vrste osebnih in športno terenskih (SUV) vozil,
 • letnih, celoletnih ali zimskih pnevmatik za lahka dostavna vozila (kombije).
Akcija traja od 26. 6. do 30. 9. 2021, kodo pa lahko unovčite do 31. 10. 2021. Več podrobnosti v pogojih in pravilih sodelovanja.

Kako sodelujete?

Privoščite si nove letne, celoletne ali zimske pnevmatike Continental na registriranih prodajnih mestih.

Izpolnite spodnji obrazec, naložite račun ter označite, kje ste kupili pnevmatike.

Po e-pošti boste prejeli šestmestno kodo v vrednosti 40 EUR, ki jo boste lahko unovčili ob nakupu kolesarskih izdelkov Continental.

Obrazec

  Če ne morete naložiti datoteke, kliknite ikono  ⋮  in izberi "Odpri v brskalniku"

  Akcija ni več aktivna, zato sodelovanje ni več mogoče.

  Kolesarski izdelki družbe Continental

  Continental je ob avtomobilskih pnevmatikah znan tudi kot odličen proizvajalec kolesarskih izdelkov. Izbirate lahko med plašči in zračnicami za najrazličnejše vrste koles, med izdelki v ponudbi pa so tudi številni drugi pripomočki za kolesarje – od servisnega seta za »tubeless« obročnike do torbice za rezervno zračnico s pripadajočimi snemalniki plaščev itd.

  Continental je od leta 2018 glavni partner največje kolesarske dirke Tour de France in tudi partner etapnih zmag. Poleg vseh uradnih vozil s pnevmatikami opremlja tudi šest ekip na letošnji izvedbi dirke.

  Nakup Continental kolesarskih izdelkov z unovčenjem kode je možen samo prek spleta na www.grasca.si ali fizično v trgovini Grašca na naslovu Hladnikova ul. 11, 4294 Križe.