Ob nakupu Continental pnevmatik do 40€ popusta pri prijavi na L'Etape Slovenia ali Soča Outdoor Festival 2023

Ste že sodelovali ali si želite sodelovati na kolesarskem dogodku s pridihom Toura ali pa na tekaško obarvanem vikendu na Soči?

Continental, ki že poldrugo stoletje skrbi za najboljši oprijem ne glede na podlago, vam ob nakupu štirih avtomobilskih pnevmatik znamke Continental in izpolnitvi spodnjega obrazca podarja kupon v vrednosti 40 eur, ki ga lahko unovčite ob prijavi na Soča Outdoor Festival 2023 ali pa na L’Etape Slovenia by Tour de France 2023.

Akcija velja ob nakupu:

 • celoletnih ali zimskih pnevmatik za vse vrste osebnih in športno terenskih (SUV) vozil,
 • celoletnih ali zimskih pnevmatik za lahka dostavna vozila (kombije).

Akcija velja ob nakupu pnevmatik med 1. 10. in 30. 11. 2022, kupon v vrednosti 40 eur pa lahko unovčite pri prijavi na vam ljubi dogodek. Več podrobnosti najdete v pogojih in pravilih sodelovanja.

Kako sodelujete?

Privoščite si nove celoletne ali zimske pnevmatike Continental

Izpolnite spodnji obrazec in naložite račun

Označite za kateri dogodek želite koristiti kupon v vrednosti 40 eur

Obrazec

Akcija je zaključena

  Če ne morete naložiti datoteke, kliknite ikono  ⋮  in izberi "Odpri v brskalniku"

  Kolesarski izdelki družbe Continental

  Continental je ob avtomobilskih pnevmatikah znan tudi kot odličen proizvajalec kolesarskih izdelkov. Izbirate lahko med plašči in zračnicami za najrazličnejše vrste koles, med izdelki v ponudbi pa so tudi številni drugi pripomočki za kolesarje – od servisnega seta za »tubeless« obročnike do torbice za rezervno zračnico s pripadajočimi snemalniki plaščev itd.

  Continental je od leta 2018 glavni partner največje kolesarske dirke Tour de France in tudi partner etapnih zmag. Poleg vseh uradnih vozil s pnevmatikami opremlja tudi šest ekip na letošnji izvedbi dirke.

  Nakup Continental kolesarskih izdelkov z unovčenjem kode je možen samo prek spleta na www.grasca.si ali fizično v trgovini Grašca na naslovu Hladnikova ul. 11, 4294 Križe.