Z Instagram objavo in Continentalom do novega žara

Continental v sodelovanju s Soča Outdoor Festivalom med 28. in 30. junijem pripravlja Instagram nagradni natečaj, v katerem se lahko poteguješ za glavno nagrado žar BarrelQ ali ostale privlačne nagrade.

V natečaju sodeluješ tako, da v času trajanja Soče Outdoor Festivala (med 28. in 30. junijem) na Instagramu objaviš fotografijo, ki jo označiš z enim od dveh ključnikov: #socaoutdoor ali #getyourgrip.

Komisija bo izmed vseh objav, označenih z zgoraj omenjenima ključnikoma, izbrala 10 fotografij, ki jih bomo objavili na spletno stran in od 1. do 7. julija zanje omogočili glasovanje.

Glasuj za najljubšo fotografijo in enemu izmed 10 finalistov Continentalovega Instagram natečaja pomagaj osvojiti glavno nagrado BarrelQ.

Avtor tiste fotografije, ki bo prejela največ glasov uporabnikov, bo prejel glavno nagradožar BarrelQ (na spodnji fotografiji), preostali finalisti pa praktične nagrade Continentala.

Pssst, še namig, kako do čimveč glasov v času glasovanja: povabite prijatelje, znance in delite povezavo na družbenih omrežjih ter jih pozovite, naj glasujejo za vašo fotografijo in vam pomagajo do super nagrade! Sezona piknikov je na vrhuncu, zato je žar več kot nalašč za poletne dni.

Pravila in pogoji: tukaj.