Postavite vprašanje Martinu Hvastiji

Sodelujte v pogovoru in zastavite vprašanje gostu tretje epizode, Martinu Hvastiji, športnemu direktorju pri Kolesarski zvezi Slovenije in strokovnemu komentatorju Dirke po Franciji na RTV Slovenija. Izmed vseh vprašanj bomo 5 oseb nagradili s Continental retro majico s kratkimi rokavi, na tri najbolj zanimiva vprašanja pa bo Hvastija tudi odgovoril.

V prvih dveh epizodah Continentalove serije video pogovorov ‘Na poti proti Dirki po Franciji 2021’ smo gostili Christiana Prudhommeja, direktorja Dirke po Franciji, ter nekdanjega španskegas asa Oscarja Pereiro, zmagovalca Dirke po Franciji leta 2006, in našega odličnega kolesarja Mateja Mohoriča iz moštva Bahrain Victorious.

V tretji epizodi bo naš gost Martin Hvastija nekdanji slovenski kolesar, ki je v devetletni profesionalni kolesarski karieri nastopil tako na Dirki po Franciji kot tudi na olimpijskih igrah leta 2000, danes pa športni direktor pri Kolesarski zvezi Slovenije in strokovni komentator Dirke po Franciji na RTV Slovenija. Hvastija je odličen poznavalec kolesarstva oziroma Dirke po Franciji, zato bo pogovor z njim nadvse zanimiv.

Foto: KZS

Tako kot pri predhodnih gostih, lahko v pogovoru z vprašanji Martinu Hvastiji sodelujete tudi vi, dragi ljubitelji kolesarstva, in sicer prek spodnjega obrazca, ki ga preprosto izpolnite.

Continental bo imel za vas tudi tokrat lepe nagrade – Continental retro majice s kratkimi rokavi – zatorej vabljeni k sodelovanju!


Nagradna igra je končana, vprašanja ste lahko zastavljali do 11.6. do 11:59.

Izbrana vprašanja oz. izžrebani nagrajenci, ki prejmejo Continental retro majico s kratkimi rokavi, so:
1) Lojze Krautberger
2) Simon Vodnik
3) Milan Zelnik
4) Ana Zagorc
5) Martin Andrejčič

Na katera tri vprašanja bo odgovoril Martin Hvastija boste izvedeli v video intervjuju, ki bo objavljen v pričetku prihodnjega tedna.