Delimo si pot

Izrazite svoje mnenje in se potegujte za praktično nagrado.

Continental je, poleg Dirke po Franciji, tudi partner ekskluzivnega kolesarskega dogodka L’Etape Slovenia by Tour de France, ki se bo prvi vikend v septembru odvil na slovenskih tleh. Gre za rekreativni dogodek v katerem kolesarji lahko doživijo izkušnjo največje kolesarske dirke na svetu.

Ker pa je za tovrstni podvig potrebno številne kilometre prekolesariti po cestah, je dobro, da ozavestimo misel, da so tudi kolesarji del prometa. Ob tem pa ni zanemarljivo dejstvo, da sodijo med najbolj ranljive prometne udeležence. A tudi kolesarji se morajo zavedati, da v prometu obstajajo pravila, ki jih je potrebno upoštevati ves čas, saj le tako vsi udeleženci zagotavljamo varnost na cesti, ki je primaren cilj vseh in vsakogar.

V idealnem svetu trenj ni, v realnem pa žal so in pred tem si ni potrebno zatiskati oči. Zato vas nagovarjamo, da nam zapišete kaj vas, kot udeleženca v prometu, moti? Ne glede na to, kakšno prevozno sredstvo uporabljate – ali je to kolo ali avto.

In ne pozabite, upoštevajte prometna pravila in imejte dober oprijem!

Nagrade

V nagradni igri lahko sodelujete do 5. septembra 2022. Pripravili smo 30 nagrad:

  • 15x bidon
  • 10x Continental-TDF majica
  • 5x kolesarske nogavice L’Etape Slovenia

Med vsemi uporabniki, ki bodo odgovorili na spodnje vprašanje in izpolnili obrazec bomo naključno izžrebali 30 nagrajencev, ki bodo prejeli eno od nagrad.

Nagradna igra je zaključena

Izžrebani nagrajenci:

Bidon (15x): Dejan Jošt, Maja Repas, Gregor Kemperl, Klemen Verbovšek, Sabina, Olga Helbing, Andrej Fabjančič, Milan Beričič, Klemen Dobravc, Romana Krek, Lidija Brence, Gregor Novakovič, Nejc Žnidaršič, Majda Cernetic, Niko Svete

Continental-TDF majica (10x): Monika Petek, Peter Kerš, Zvonka Zakrajšek, Anka Pajič, Mojca Humljan, Joze Potocnik, Robert Dežman, Branko Ulbin, Katja Konečnik, Janja Podbregar

Kolesarske nogavice L’Etape Slovenia (5x): Jure Šinkovec, Vanja Pavalec, Meta Hutter, Denis Brinovec, Dejan Rihtarič

Nagradno vprašanje